Samsung Galaxy S4 mini, smartphone anuntat in urma cu cateva zile de compania din Coreea de Sud, va fi la vanzare in Rusia la pretul de 19,990 ruble, adica in jur de 630 de dolari, pentru varianta dual-SIM. Informatia a aparut in contextul in care Samsung nu a facut nicio precizare in comunicatul pe care l-a dat saptamana aceasta pentru a anunta noul gadget, anunta gsmarena
In Rusia, preturile telefoanelor sunt destul de mari. Modelul Galaxy S4 costa acolo 29,999 ruble, adica 945 de dolari. Cel mai bine este sa analizam sumele procentual, caz in care aflam ca Galaxy S4 mini va fi pe piata la 67% din pretul cu care se vinde acum S4.
Versiunea compacta a Galaxy S4 are un ecran Super AMOLED de 4,3 inch, o camera foto principala de 8MP, camera frontala de 1,9MP, procesor dual-core de 1,7GHz si cantareste numai 107 grame. Caracteristicile publicate acum sunt aceleasi cu cele aparute din greseala pe site-ul Samsung.
Noul gadget va putea folosi multe din programele de la Galaxy S4, cum ar fi Sound and Shot, care adauga sunete pozelor sau Panorama Shot.
Mini vine cu multe din aplicatiile care se gasesc si pe Galaxy S4: S Travel, aplicatie cu recomandari de vacanta, Chat ON, S Translator si WatchON, care transforma telefonul in telecomanda pentru anumite televizoare si DVD playere.
S4 Mini va fi disponibil in doua culori: alb si negru. Operatorul britanic Three a afisat un video cu noul telefon: